Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Load...

× Úvod O službě Výhody pronájmu FAQ 10 Ceny Návody Kontakt Webmail Administrace

OUTLOOK - Jak nastavit Outlook (Windows)

 

Postup konfigurace účtu pro Microsoft Outlook (všechny verze)

Poznámka:
Automatickou konfiguraci podle tohoto návodu používejte pouze pro čistou instalaci jednoho účtu Kerio Connect do Outlooku, protože po jejím spuštění dojde k vyresetování nastavení a odstranění případných již nastavených účtů a nakonfigurování příslušného Kerio Connect účtu. 

Pokud již v Outlooku máte nějaké účty a chcete pouze přidat další účet Kario Connect, přejděte do standardního nastavení účtů a přidejte v ručním nastavení nový účet "Kerio offline connector". Tato operace vyžaduje předem nainstalovaný doplněk Kerio Offline Connector.

1) Ukončete Microsoft Outlook, pokud ho máte spuštěný a přejděte na adresu https://posta.mail8.cz

 

2) Klikněte na odkaz „Integrace s Windows“

3) V následujícím  okně klikněte vpravo pod Kerio Outlook Connector  na tlačítko „Stáhnout“ a stáhněte si instalačku Kerio Outlook Connectoru


4) Nainstalujte stažený program do svého počítače

5) Po nainstalování Kerio Outlook Connectoru klilkněte na druhé tlačítko „Stáhnout nástroj na automatickou konfiguraci“.

6) Pro jeho stažení budete nejdříve vyzváni k zadání přihlašovacího jména a hesla, které jsme Vám zaslali mailem.

7) Po úspěšném ověření se vám do počítače stáhne soubor KOC_Profile_Config.cmd s automatickou konfigurací vašeho účtu.

8) Klikněte na soubor KOC_Profile_Config.cmd a nechte proběhnout konfiguraci Outlooku. Po provedení  úspěšné konfigurace se Outlook automaticky spustí a vyzve vás k zadání hesla. Nezapomeňte, že Outlook nesmí být spuštěný!
Důležité upozornění! Při použití automatického konfiguračního scriptu dojde k založení nového poštovního profilu, takže pokud máte v Outlooku již nastavené nějaké jiné účty, dojde k jejich odstranění z konfigurace Outlooku a bude třeba je pak obnovit opětovným připojením, nebo konfigurací. Pokud tedy máte již nějaké účty v Outlooku nastavené, použijte radši ruční konfiguraci připojení Kerio Connectoru.

9) Zadejte znovu své heslo, které jsme vám zaslali, a instalace je dokončena. Nyní by měla proběhnout synchronizace účtu se serverem služby Mail8 a schránka je připravena k použití s kompletním obsahem všech mailů, kontaktů, kalendářů a poznámek.
Poznámka: Pokud schránka obsahuje složitější strukturu, nebo velké množství zpráv, může Outlook i na delší dobu "zamrznout". Stačí vydržet, dokud nezačne zase reagovat. Může to trvat i desítky minut.

Manuální nastavení účtu v Outlooku

https://manuals.gfi.com/en/kerio/connect/content/email-clients/kerio-outlook-connector/creating-profiles-in-ms-outlook-1465.html